Nyheter
Belysning

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

Årets stjerneskudd 2023: Amanda Svarfvar

Amanda Svarfvar driver Instagram-kontoen @aamandaemilias og etter juryens poengsetting var det klart at Amanda er vinneren av tittelen "Årets stjerneskudd" Rum21 Awards 2023.

Korte fakta om Amanda:

Alder: 25 

Yrke: Interiørstylist, men jobber nå kun med sosiale medier.

Bosted: Österlen

Familie: Samboer og vår lille hund Ted

Favorittgjenstand i hjemmet: Taklampen Viscontea fra flos.

Hvor lenge har du drevet med din instagramkonto?

I mars har jeg drevet kontoen i tre år. Det startet da jeg renoverte leiligheten min, og siden den gang har renoveringene bare fortsatt. Gjennom kontoen min har følgerne fått være med på totalt tre renoveringer av leilighetene våre, og nå har vi kjøpt et hus som vi skal starte å renovere til våren.

Hvordan startet din interesse for innredning?

Min interesse for innredning har nok alltid vært der, men kom den virkelig frem når jeg renoverte min første leilighet. Da fikk jeg en stor interesse for innredning, farge og form, samt det å kunne skape noe eget, slik jeg ville ha det. Det var faktisk etter det at jeg hoppet av studiene og heller startet å utdanne meg til interiørdesigner.

Hva er ditt favorittrom hjemme og hvorfor?

Favorittrommet mitt er definitivt kjøkkenet med den åpne utsikten til stuen. De to rommene smelter utrolig godt sammen og er virkelig hjertet i hjemmet.

Hva er ditt siste kjøp?

Mitt siste kjøp er min Panthella bordlampe i krom fra Louis Poulsen. Jeg er helt forelsket i den og det blir en herlig kontrast mot øvrig innredning i hjemmet.

Hvem er forbildene dine innen innredning?

Jeg inspireres daglig av flinke interiørskapere på Instagram. En konto og et hjem som har den wow-følelsen jeg liker er @sandbacksgatan. Jeg elsker følelsen for stil, og detaljer, derfor er jeg også veldig imponert over deres renoveringsprosjekter og hvordan de har klart å bevare hjemmene sine på en så fin måte samtidig som de har gjort det til sitt eget.

Jeg elsker som sagt renoveringer, både for å skape innhold til sosiale medier selv, men også å følge andres.

Hva er ditt beste tips for Instagram?

Skap en inspirerende feed, ha en gjennomgående rød tråd og en plan for innholdet ditt. For meg er kvalitet veldig viktig og det utgjør stor forskjell å fotografere med et kamera for å få riktig helhetsfølelse, lys og farge i bildene, innredningen og detaljene.

Hva var din reaksjon når du fikk vite at du var en av vinnerne i Rum21 Awards?

Haha, jeg begynte å gråte! Selvfølgelig tårer av glede!!! Jeg er en følelsesmessig person og det blir spesielt tydelig i ting som betyr mye for meg. Dette var definitivt en slik ting, det føles som en god bekreftelse på at jeg tok riktig beslutning da jeg valgte å hoppe av min trygge utdanning og satse på min drøm om å jobbe med interiørdesign i stedet, så jeg ble utrolig glad!

 

Hva vil du kjøpe for premien din og hvordan vil du innrede hjemmet ditt med disse gjenstandene?

Jeg har så mange favoritter jeg vil klikke hjem. Men jeg har lovet meg selv å ta det litt rolig, siden vi snart skal renovere et hus og jeg vil kjenne litt på hva som passer inn i vårt nye hjem først. Men kjenner jeg meg selv rett så blir det nok en lampe, siden jeg er litt besatt av det. Nå har jeg lyst til å klikke hjem Phantom Pendel fra Normann Copenhagen som jeg tipser om blant favorittene mine. Den hadde vært så utrolig fin i vår fremtidige spisestue.

Hva er dine topp 5 favoritter fraRum21?

Jeg er besatt av lamper, derfor har jeg to lampedrømmer som gjerne kan flytte hjem til meg, også elsker jeg lenestolen Toe.

1. Taccia LED bordlampe, svart/hvit fra FLOS

2. Phantom Pendel hvit, 800 mm fra Normann Copenhagen

3. In Between Stol Sk1, oljet eik fra &Tradition er en utrolig fin og tidløs stol.

4. Plinth Low sofabord 100 x 60 cm, Calacatta Viola Marmor fra MENU er så utrolig imponerende og er virkelig et statement.

5. Toe lenestol, Bouclé fra 101 Copenhagen

Les om de andre vinnerne i Rum21 Awards her

Rum21 Awards

Årets innredningsprofil 2023: Hannes Mauritzson

Hannes Mauritzson er vinner i kategorien Årets innredningsprofil i 2023 års-utgaven av Rum21 Awards. Les intervjuet her.