Nyheter
Belysning

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

It's showtime

Er du i innredningsbransjen eller er en designentusiast? Bli inspirert - la neste reise bli en reise i innredningens tegn!

Les vår artikkel om årets designmesser rundt omkring i Europa! De fleste kjenner til Salone del Mobile i Milano, men visste du for eksempel at Rotterdam er the place to be i februar?

JANUAR

Formex, Stockholm Sverige

Nordens viktigste møteplass for innredningsdesign. Messen byr på utstillinger, inspirasjon, kunnskap og ikke minst årets trender. Formex er på plass 17.-20. januar på Stockholmsmessen i Älvsjö. I år står innrederen Tekla Severin bak utstillingen i inngangspartiet. Utstillingen Dimensions of colour er en opplevelse av farger, mønster og arkitektoniske former.

Maison & Objet, Paris Frankrike

Maison & Objet er en interiørmesse som går av stabelen to ganger i året. Gode forretningsmuligheter og kreativ interaksjon mellom verdens innrednings-, design- og livsstils-fellesskap. Her samles mange av de største og mest spennende varemerkene fra hele verden innen design. Kort sagt er det en viktig messe for folk i innrednings-bransjen. Besøk Maison & Object 19.-23 januar og 7.-11. september.

FEBRUAR

Stockholm Furniture Fair, Stockholm Sverige

7.-11 februar er Stockholmbyen å være i. Foruten møbelmessen Stockholm Furniture Fair, så bobler byen over av design og kreativitet. Mange showroom åpner opp rundt i om i byen og design er fokus uansett hvor du ser. Stockholm Furniture Fair er verdens største sammenkomst av skandinaviske designere og leverandører. Noen dager kommer messehallene til å bli fylt med det beste fra skandinavisk møbel- og lysdesign både privat og for kommersielle formål. På messen får vi ta del av spennende samtaler innen design og arkitektur, trender og design. Årets Guest of honor er Design Studio Front som blir de første svenske designerne som får utmerkelsen.

 

Object, Rotterdam Nederland

OBJECT er en unik popup-plattform for etablerte designere og nye stjerneskudd. Vil du oppleve design, håndverk, mote, arkitektur og kunst i forkant er Rotterdam stedet å være fra 10.-12. februar.

London Design Week er en design- og interiørmesse som svømmer over av innovative idéer, inspirasjon og innsikt. Fra 13. til 17. mars er både bransjefolk og designentusiaster velkommen til å oppleve 600 internasjonale varemerker og delta på over 100 arrangementer. Chelsea Harbour - Here we come!

April

Salone del Mobile, Milan Italia

Om du skal velge en messe å besøke, så er det Salone del Mobile i Milano, Italia. Mellom 18-23. april er det her du møter creme de la creme av innredning og design. Utstillingene kan sammenlignes med show og det er nesten umulig å få med seg alt. Vårt tips er at du forbereder deg grundig og velger ut hva du må se før du kommer dit. Vel på plass kan du nyte mylderet og byen som koker fullstendig over av design. Oppdag og vær forberedt på å bli invitert både her og der til pop-ups i byen, spennende showrooms og en cappuccino i vårsolen. Dette er drømmen for designelskere!

3 days of design i København er trendy, spennende og kult! Det er en designfestival i en av Europas mest trendy steder. Alle er velkomne til å oppleve workshops og utstillinger med design og håndverk med ambisjon om å gjøre verden litt vakrere.

Mer inspirasjon

Travel in Design

Louis Poulsen

Ikke langt fra Københavns sentrale knutepunkt Nyhavn ligger et av Danmarks mest ikoniske merker, Louis Poulsens showroom. Ta en pause i den vanlige sightseeingen og opplev den forbløffende historien midt i København.