Nyheter
Belysning

Tidligere vinnere

Her kan du lese presentasjonene av tidligere vinnerne i Rum21 Awards.

Vinnerne av Rum21 Awards 2022

Årets interiørprofil 2022: @unikakvadrat

Les vinnerintervjuet med Selma fra @unikakvadrat her

Årets stjerneskudd 2022: @lykkeboet

Les vinnerintervjuet med Anna fra @lykkeboet her

Årets inredningsblogg 2022: Lovisa Furubo

Les vinnerintervjuet med Lovisa her

Årets bærekraftsinspirator 2022: @sannas.torp

Les vinnerintervjuet med Sanna fra @sannas.torp her

Vinnere i Rum21 Awards 2021

Årets instagramfeed: Hemlikheter

Juryens motivasjon

Med en treffsikker følelse for form og farge har Linnéa funnet en feed som inspirerer og skaper nysgjerrighet. Hvert eneste bilde føles unikt og hun har en evne til å skape nye vinkler i hjemmet som stadig inspirerer. Det er profesjonelle bilder med en rød tråd som er lett å kjenne igjen uansett om den viser familie eller innredning. Linnéa byr på en personlig og genuin reise, der vi får følge henne i hverdagen og på leting etter kupp på loppemarked. En konto som gjør deg godt!

Årets innredningsblogg: Hemtrender.se

Juryens motivasjon

I en verden av informasjon og korte videoklipp føles det herlig og nesten befriende å lese Jenny Martinssons blogg. Her hun funnet en god kombinasjon av inspirasjon og utdanning. Hun guider oss gjennom designhistorien med en erfaren hånd. Det er som å lese det magasinet du har lengtet lenge etter, der bildene forenes med beskrivende tekst som virkelig gir deg noe i utbytte. En blogg du bør abonnere på!

Årets stjerneskudd: @idismartensson

Juryens motivasjon

Juryen var enig om at Ida Mårtensson skulle vinne tittelen som årets stjerneskudd. Kontoen føles ny, trendsikker og inkluderende. Her får du stadig innhold fra Ida sitt fantastiske hjem. Bildene føles gjennomtenkte og feeden varierer med innredning og antrekk i samme stil. En lifestylekonto med innredningsfokus føles helt riktig! Ida setter preg på det hun gjør og leder følgerne sine med en stødig hånd!

Årets bærekraftsinspirator: @Gubbetorp

Juryens motivasjon

Det er veldig vanskelig å ikke bli forelsket i det fantastiske torpet som Erika og Alex har bygget. Gubbetorp er en konto som virkelig fortjener prisen som årets bærekraftsinspirator. Paret viser en alternativ måte å leve på med bærekraftige valg. Vi får følge deres reise i torpet, der second hand og upcycle er stikkord. De verner om det gamle og dyrker det enkle. Erika og Alex viser oss at det er mulig å leve et enklere liv og at det ofte er bedre å ta vare på det vi allerede har og se det vakre i det mest naturlige.

Vinnere i Rum21 Awards 2020

Årets instagramfeed: @dittesvanfeldt

Juryens motivasjon

Med en instagramkonto som inspirerer alle vant Ditte Svanfeldt prisen i kategorien Årets instagramfeed. Ditte finner en god balanse mellom det "perfekte hjemmet" og den ærlige hverdagen og hun viser en unik personlighet i alt hun deler. Den stilistiske høyden i hvert bilde og de vakre innredningsmiljøene gjør at du vill skrolle i Ditte sin feed i timesvis!

Årets innredningsblogg: Studioelwa.se

Juryens motivasjon

Med fantastisk fine innredningsbilder og en utrolig følelse for form og farge er Elin og Studioelwa den solklare vinneren i kategorien Årets innredningsblogg. Det er perfekt å gå til Studioelwa.se nå man trenger å fylle på inspirasjonskontoen. Bloggen har masse DIY- og gjenbrukstips som får det til å kile i fingene av skaperglede!

Årets stjerneskudd: @hannesmauritzson

Juryens motivasjon

Med en sjelden sans for å fange det vakre i små ting går gevinsten i kategorien Årets stjerneskudd til Hannes Mauritzson. I Hannes sitt hjem blander gamle gjenstander seg med nye og han klarer å formidle en helt unik karakter både når det gjelder interiørdesign og i bildene sine. En skikkelig sterk, lysende stjerne på influenserhimmelen!

Årets trendsetter: @louisehjorthdesign

Juryens motivasjon

Med en utrolig drivkraft lidenskap for innredning blir Louise Hjorth vinneren i kategorien Årets trendsetter. Med slående vakre bilder fra renoveringer og først og fremst de velkjente plassbygde bokhyllene, har Louise inspirert tusenvis av mennesker til å innrede hjemmene sine i samme stil. Det er hva vi kaller definisjonen på en trendsetter!

Belysning Møbler Innredning Tekstil Tepper Servering Barn Utemøbler Nyheter null Inspirasjon Varemerker Designere Gavekort null null Kundeservice Om Rum21 Kundeservice null