Vi leverer som vanlig med trygg hjemlevering

Kundeservice
Handlekurv
(0)
(0)
Favoritter
Møbler
product
235726Turin Spisebord, Ø100 cmhttps://www.rum21.no/turin-spisebord-o100-cmhttps://az666937.vo.msecnd.net/67/aa494536-f6cc-4f35-b742-40c9ffdb35e3OutOfStock3414NOK/mobler/hagemoblerBrafabTurin spisebord fra Brafab, et praktisk og lettplassert spisebord som passer til alt fra altaner til balkonger. Bordet er sammenleggbart - enkelt å ta frem og rydde bort igjen etter behov.<br />Kombiner med Turin sammenleggbare stoler for en komplett sittegruppe. <br />Teak er naturlig oljerikt og trenger ikke å smøres inn om du ikke vil. Om bordet ikke smøres inn vil det med tiden få en vakker sølvgrå farge. Du bør olje det inn regelmessig hvis du vil beholde den gyldne fargen. Man kan da slipe lett i fibrenes retning for best resultat.3414
Shop/Utemøbler & Utemiljø
1 / 2
BrafabBrafab

Turin Spisebord, Ø100 cm

3 414 kr
Et pent og lettplassert spisebord til balkongen eller uteplassen.
Leveringstid:  2-3 uker
30 dagers åpent kjøp
Rask leveranse
Koronainformasjon: Vi leverer som vanlig med trygg levering

Produktinformasjon

Turin spisebord fra Brafab, et praktisk og lettplassert spisebord som passer til alt fra altaner til balkonger. Bordet er sammenleggbart - enkelt å ta frem og rydde bort igjen etter behov.
Kombiner med Turin sammenleggbare stoler for en komplett sittegruppe.
Teak er naturlig oljerikt og trenger ikke å smøres inn om du ikke vil. Om bordet ikke smøres inn vil det med tiden få en vakker sølvgrå farge. Du bør olje det inn regelmessig hvis du vil beholde den gyldne fargen. Man kan da slipe lett i fibrenes retning for best resultat.

Egenskaper

Anbefalinger

Her er noen produkter vi tror du liker.

Om varemerket
Om varemerket
Brafab produserer utemøbler av god kvalitet med et stilig design. Det burde være like enkelt å plassere hagemøbler som det er å stille klokken til sommertid. I over 90 år har Brafab vært aktive i bransjen, de vet hvor viktg det er å skape noe som er både personlig og ærlig. Når du bruker hagemøbler fra Brafab skal du være trygg på at de vil vare i mange år fremover. Visjonen deres er at utemøblene deres skal tilføre hagen det lille ekstra.

Kundeservice

KundeserviceRetur & AngrerettKjøpsvilkårPersonvernerklæringReklamasjonVår prisgaranti
© 2020 Rum21.no