Nyheter
Belysning

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

Forleng sommeren med rett innredning

La interiøret forlenge sommeren. Fyll hjemmet ditt med sommerminner og ting som minner om solfylte dager. Vi gir deg tips til hvordan du kan skape sommerfølelse hjemme!

Ta inn naturen

Plukk blomster eller kjøp snittblomster og plasser dem på forskjellige steder for å skape følelsen av en sommereng. Selv grønne planter får sommerfølelsen til å spire i hjemmet. Plasser dem gjerne i en gruppe for et ekstra flott resultat.

Vasen Äng fra Klong er den perfekte vasen for å skape en eng i miniformat. Design House Stockholm har designet drivhus for innendørs bruk. Stilige blomsterpotter i metall, både for gulv og bord, finner du hos Ferm Living.

Lyse farger og rene materialer

Pastellfarger, linstoffer og flagrende gardiner skaper en fantastisk sommerfølelse. Mimou och Linum tilbyr lyse gardiner til hjemmet ditt. Du finner som vanlig vakre putevar hos Chhatwal & Jonsson, trendy &tradition har linputer for å dekorere sofaen og sengen med.

Uteplassen

Hvis du har en uteplass er det på tide å gjøre den klar for høsten! Pynt opp med massevis av lyslykter, koselige pledd og lysslynger. Gjør balkongen eller en del av hagen til et sted hvor du kan tilbringe lange sensommerkvelder. Å sitte ute er å gi sommeren en ekstra sjanse!

Ferieminner - Stener fra stranden, bilder, en suvenir... La minnene få sin plass på vakre brett og i fine rammer.

Du finner mer inspirasjon her

Guide

Innred hjemmet med din iPhone

Har du problemer med å bestemme deg? Kom i gang med vår nye AR-tjeneste og test ut møblene i hjemmet ditt før du legger en bestilling.

InneholdPopulære kategorier