Nyheter
Belysning

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

Gavesett

Shop julegavene online! Vi har kombinert våre beste julegavetips til gavesett. Enkelt å klikke hjem matchende gaver!

Glinsende lys og trendy lysestaker

Lysene Conical fra danske HAY plasserer vi mer enn gjerne i grupper. Helst i matchende lysestaker fra samme merke. Lysestakene Flare finnes i tre ulike farger laget i glass som tåler varme.

Til hjemmekokken

En gave til alle som elsker å holde til i kjøkkenet - Her er det perfekte settet! Et tøft og eksklusivt forkle i skinn fra Decotique, rustikt skjærebrett i teak fra Skagerak og Menageri, et olje & eddiksett fra Kay Bojesen.

Festlig drinkmiks

Glassene Ripple fra Ferm Living matcher vi så klart med karaffelen fra samme serie. Gjør det festlig med lekre, holdbare og miljøvennlige sugerør i glass fra HAY. Perfekt gave til den som gjerne byr til fest eller saft i arboret på sommeren!

Myke mønstre

Hvem elsker vel ikke vakre puter? En litt annerledes, men perfekt gave til den som liker innredning, eller kanskje enda bedre, til den som ikke liker å innrede selv? Vårt tips er å blande materialer og mønstre. Våg! Som her, en tigerpute i myk fløyel sammen med en sebramønstret i lin. Sober beige, men med det lille ekstra. Begge putene kommer fra fantastiske Chhatwal & Jonsson. Puten med tigeren finner du her, og sebraputen her.

Inspirasjon

Trend

Trend: Rotting

Rotting er en stor trend også i år, både innendørs og utendørs. Her har vi listet opp favorittene våre blant rottingmøbler og detaljer for alle rom i hjemmet.