Nyheter
Belysning

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

The Gift of Giving

Tekst: Redaksjonen
Foto: Redaksjonen

Vi har alle mottatt en invitasjon til bryllup, en dåp, en student- eller en bursdagsfest og det første vi tenker er "Hva skal jeg gi dem i gave?" og det kan være vanskelig å komme på noe.

Som svar på spørsmålet har vi på Rum21 satt sammen en gaveguide med mange gaveideer for alle typer feiringer og høytider. I denne gaveguiden kan du blant annet finne elegante vaser fra Hein Studio og Kosta Boda, stilige glass både til drikke og desserter fra Ferm Living og Louise Roe, samt en rekke interiørdetaljer både for unge og gamle fra &Tradition, ByON, Department, FLOS, Lind DNA og Skultuna. La oss inspirere deg med denne gaveguiden slik at du finner den perfekte gaven til årets kommende fester og begivenheter.

Mer inspirasjon

Innredning, Hjemme hos

Personlig og lekent hos @erinterior

Han heter Erik Josefsson, jobber som innreder och hans fingertupp-følelse når det kommer til innredning og trender er virkelig noe utover det vanlige. Ikke bli overrasket om det er Erik som holder i vindmaskinen når andre stikker fingeren i været for å se hvilken vei trendvindene blåser...