Nyheter
Belysning

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

Inspirasjon barnerom

Dekorer barnerommet med fantasi sammen med barna

Start med å tenke på hva barnet liker, et tema i rommet gjør det lettere og morsommere å dekorere. Kanskje blir det et jungeltema, en spesiell farge eller en favorittserie på TV som kan inspirere. Det skal være morsomt og beroligende på en gang. Det er ikke alltid det enkleste, men med god oppbevaring for småtingene, samt møbler som oppmuntrer til lek, har du gode forutsetninger for å lykkes! Kom i gang!

Møbler for de små

Å velge møbler i barnets høyde er Alfa og Omega på barnerommet. Det skal være enkelt å sette seg ned for å male, krype opp i sin egen lille lenestol og lese, eller hente leker fra skuffer og skap. Du finner koselige sittemøbler fra blant andre Kids Concept. Små stoler og et lite bord er perfekt for den lille kunstneren, et klesstativ i barnets størrelse gjør det enkelt for både barn og foreldre å velge ut klær til dagens eventyr.

God natt, lille venn...

Små barn liker å sove i en spjelseng, den beskytter barnet fra å falle ut eller gå ut for å utforske midt på natten. De litt større barna kan med fordel sove i en loftseng eller køyeseng. Perfekt for å bygge en hemmelig hule under, eller som en ekstra seng når det kommer en venn som skal overnatte.

Få orden i rommet

Lagring, lagring, lagring. Det får man aldri nok av. Å rydde er ikke barnas favorittaktivitet, men det blir både enklere og morsommere med oppbevaringsløsninger som passer for både store og små. En kommode eller garderobe fra Oliver Furniture for klær, samt kurver og esker til lekene. String Pocket finnes i flere herlige farger, perfekt for å henge på veggen i barnerommet.

Morsomme detaljer

På barnerommet er det plass til alt det sprø og morsomme i interiøret som kanskje ikke passer inn i stuen. - En rev å gynge på, en lang slange som bukter seg langs gulvet og et tipitelt man kan krype inn og gjemme seg i. Heng opp morsomme dekorasjoner på veggene, som kosedyrene Roomfriends fra Brigbys, matlakkerte ballonger fra ByOn eller fine lamper fra Globen Lighting.

Strekmenn og kunstverk

Små hender tegner fantastiske kunstverk for å fylle veggene med. Kjøp rammer for tegningene slik at de blir virkelige kunstverk, velg den samme fargen og materialet for å få en enhetlig look til tross for den fantasifulle kunsten. Bland hjemmelaget med flotte postere fra Sebra eller Mini Empire. Kunskapstavlan lager postere med guider som er både søte og livsviktige.

"Skap en bildevegg for kunsten på barnerommet"

Mykt og koselig

Sengetøy med nydelige mønstre og milde farger gjør sengen innbydende, selv for den lille nattuglen. På dagen kan man re opp sengen med koselige puter og pledd, slik at sengen blir det perfekte kosehjørnet for å lese spennende eventyr i. Garbo & Friends har vakre mønstre, mens Beach House, Mille Nottie og Lexington står for det mer klassiske hvite og grå sengetøyet. Ikke glem teppet på gulvet, mykt (og morsom) for små føtter. Med litt fantasi kan gulvteppet bli en sommereng å ha piknik på.

Koselig belysning

Det åpenbare valget når det gjelder belysning i barnerommet er den koselige belysningen. Lysslynger passer perfekt, for eksempel fra Irislights. En annen viktig detalj er nattlyset - den lille vennen for mørkeredde barn som gjør natten litt mindre skummel. En leselampe ved sengen, en skrivebordslampe og en taklampe som sprer mye lys! I taket er rislampene populære! Når belysningen er på plass er vi klare til å innvie hjemmets viktigste rom - barnerommet!

Inspirasjon

Guide

Inspirasjon barnerom

Å dekorere barnerommet er noe mange synes er morsomt! Her får fantasien flyte, det er ingen regler å forholde seg til. Et sted å leke, et sted å sove og et sted å føle seg trygg. - Så er det bare å la kreativiteten ta over!

InneholdBli inspirert!