Nyheter
Belysning

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

Josephine Formoso om hage & oppbevaring

Josephine er utdannet landskapsingeniør og hageformgiver med over femten års erfaring av å arbeide med hager. Her deler hun med seg av tipsene sine på smart og praktisk hageoppbevaring i samarbeid med String.

Om Josephine Formoso

Josephine Formoso har over 15 års erfaring som landskapsingeniør og hageformgiver, med utdanning fra Hvilan i Åkarp og SLU Alnarp.

Josephine tilbringer helst fritiden sin hjemme i sitt sorte hus fra 1967, med en 660 kvm stor hage uten en eneste bit gressplen, men som derimot rommer en skog av bambu, magnolia, kinesisk sequoia og smalbladet ask.

Josephines tips på hvordan man gjør utendørsoppbevaring morsomt

· Hyllen kan med fordel brukes som base for dyrking. Still for eksempel dine krukker med urter og tomater der

· Bruk ting du har hjemme for å gjøre hyllen din enda vakrere, som eldre krukker, hansker, hyssing og håndredskaper.

· Style hyllen din med gjenstander av tre og myke materialer

Josephine om hage og oppbevaring

"Noe som ofte glemmes bort i hagen er nettopp oppbevaring. Med String® Outdoor åpner du opp for hageoppbevaring på en helt ny måte, du får helt enkelt mulighet til å innrede uteplassen din med et vakkert og tidløst hyllesystem, der det finnes all mulighet til å knyte sammen rommene innendørs med rommene eller plassene dine utendørs.

Den stramme industrielle og stilrene hyllen er meget takknemlig å innrede med, da du kan legge til (nesten) hva som helst uten å gjøre avkall på den skandinaviske minimalistiske følelsen."

Hvordan skal vi tenke når vi styler galvaniserte hyller?

"Å innrede hagerommene med bra oppbevaring er like tilfredsstillende for øyet som for ordenssansen. Det galvaniserte stålet er et robust materiale som inte rustner, og dessuten bare blir vakrere og vakrere med tiden, så etterlengtet!

Mitt tips når du styler den galvaniserte hyllen din, er å blande materialer som rustet cortenstål, grå Offerdalskifer, betong eller støpt aluminium. For å gjøre inntrykket mykere, legger jeg til gjenstander av tre, rotting og mange grønne planter. "

Hvor finner du oppsettet ditt av String® Outdoor?

"Jeg har plassert hyllene i anslutning til grillen der de fungerer som avlastningsoverflate for tilberedning av det som skal legges på grillen. Hylleplatene lengst ned er som laget for å oppbevare beholdere med kull og briketter, samt å stable vedkubber som kan brukes til grillen. Vedkubbene gir også en stabil bunn til hyllen og tilføyer varme, samt roer ned det generelle inntrykket av uteplassen. Krokene i rustfritt stål hjelper deg å organisere grillredskapene og grillvottene. På de øverste hyllene finnes det nok av plass til keramikk, glass, samt grilltilbehør. Krukker eller kurver med urter gjør seg også godt her.

Om du ikke har noe galvanisert eller rustfritt materiale i hagen din fra før, kan det være fint å komplettere hyllen med krukker eller kurver i stål som plukker opp materialet."

Ta del i flere tips om interiørdesign!

Guide

Forleng sommeren med rett innredning

La interiøret forlenge sommeren. Fyll hjemmet ditt med sommerminner og ting som minner om solfylte dager. Vi gir deg tips til hvordan du kan skape sommerfølelse hjemme!

InneholdPopulære kategorier