Nyheter
Belysning

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

JUNA - nostalgisk tekstildrøm

Tekst: Redaksjonen
Foto: JUNA

JUNA er et varemerke som brenner for å skape bærekraftige hjemmetekstiler. Varemerkets signatur er det ikoniske mønsteret i bølgestruktur som med sin spesielle veving gjør tekstilet kjølig og luftig, samtidig som det skaper lekne og trendy fargekombinasjoner. Denne sesongen har JUNA valgt å bruke sesongens farger, der lavendellilla og ferskenfarger møtes for å gi sengetøyet en frisk og drømmende følelse.

Les videre og bli inspirert av JUNAs serier, Bæk&Bølge, Check, Pleasantly og Monochrome Lines, som inneholder en bred palett av fargerike tekstiler til soverommet og håndklær til badet.

Du finner kombinasjonen av ferskenfarger i vårens Check-nyheter, der det lyse rutemønsteret skaper en spennende struktur i håndkleet.

Grand Pleasantly - store blomster for store drømmer

Pleasantly

Med vakre blomster, lekne fargekombinasjoner og silkeaktig myk bomullssateng, klarer JUNA å glede sansene og vekke en nostalgisk følelse med sitt Pleasantly-trykk som er inspirert av vintage sommerkjoler i en moderne fargepalett. Det koselige og glade retro-temaet skaper en drømmende stemning på soverommet, sofaen, i hengekøya, på balkongen eller der du vil ha ditt sengetøy og pute. Ved å blande og matche ulike farger og mønstre fra JUNA, kan du skape din egen unike stil og gi ditt hjem din personlige touch.

Hver sesong tolker JUNA tolker vintagemønstrene i Pleasantly-serien på nytt i nye trendfarger, og denne sesongen har de tatt det nostalgiske blomstermønsteret til nye høyder med søsterdesignet Grand Pleasantly.

Bæk&Bølge

Med Bæk&Bølge har JUNA valgt å se tilbake i tid og gjort en av de mest ikoniske vevteknikkene til en moderne klassiker. Du husker kanskje følelsen av stoffet fra barndommen, fra besteforeldrenes hus eller hytter? Men materialet handler ikke bare om nostalgi, det er også funksjonelt og lar luft å sirkulere for en kjøligere følelse. Du trenger ikke å strykes eller presse sengetøyet, du kan bare la den varme sommerbrisen tørke sengetøyet og hente det direkte fra klessnoren når du skal legge det på igjen.

Denne sesongen har kolleksjonen to nye drømmelignende mønstre. Fargekombinasjonen lys blå/sand har et rolig uttrykk som minner om en kystlinje der sand og vann møtes i det kjølige, elegante skandinaviske
lyset. Lavendel og fersken forenes i den andre fargekombinasjonen, som er mer sprudlende og utstråler en rik varme, nesten som en solnedgang der solens varme, oransje toner gir skyene en drømmende lavendelglød.

Sommerinspirerte striper på soverommet- Bæk&Bølge finnes også i en serie med striper i fargene: blå, sand og Chili.

Monochrome Lines

Monochrome Lines er en serie sengetøy med subtile, hvite striper tilgjengelig i blått, gult, rosa og grønt. Tråden i stoffet er tvunnet, noe som skaper unike variasjoner i teksturene og får fargene til å skinne. Kombinasjonen av dempede farger og hvite striper gir Monochrome Lines et klassisk utseende som fungerer godt i kombinasjon med puter, sengetepper og sengetøy fra de ulike JUNA-kolleksjonene, slik at du kan blande og matche som du ønsker for å skape din egen personlige stil.

Monochrome Lines er ikke bare et vakkert tillegg til soverommet som gir deg en myk og god natts søvn. Sengetøyet er også GOTS-sertifisert og har OEKO-TEX®-merkingen. Hva mer kan man drømme om?

En ansvarlig og fargerik historie

Mer fargerik inspirasjon

Belysning

Verner Pantons fargerike verden

Verner Panton er et ikon innen skandinavisk 1960-talls design og en mester når det kommer til farge og form. Vi har tatt en nærmere titt på Pantons designarv innen belysning med varemerker som &Tradition, Louis Poulsen og Verpan.