Nyheter
Belysning

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

Lotta Agaton om innredning for barnerommet

Lotta Agaton er en av Sveriges mest velrenommerte innredere og stylister, og driver siden 2004 det egne designstudioet Lotta Agaton Interiors. Her deler hun med seg av sine tips på smart innredning og praktisk oppbevaring til barnerommet i samarbeid med String.

Om Lotta Agaton

Lotta er en av Skandinavias fremste innredere og stylister, med både privatpersoner og foretak blant kundene sine. Lotta Agaton Interiors ligger bare en kort gåtur fra det egne hjemmet hennes, en omdannet fabrikk med en stor tilhørende terrasse der hun bor sammen med familien sin. Lotta elsker havet og tilbringer gjerne fritiden sin på familiens båt.

Lottas topp 3 oppbevaringstips for barnerommet

· Skap smidig skjult oppbevaring gjennom å plassere skuffer eller skap lengst ned

· Fargekoordinér for å gi rommet et roligere inntrykk

· Legg til hylleassesoarer og åpne hylleplater, slik at du kan henge opp barneklær og oppbevare fine leketøy

Hvordan skal man tenke når man innreder barnerommet?

"Det viktigste å tenke på når man innreder et barnerom er oppbevaring. Men for å få mye oppbevaring til å se fint, inspirerende og utvunget ut kreves en hvis finesse. Plasser skjult oppbevaring lengst ned i hyllen; du kommer til å takke deg selv for dette smarte trikset, da det gjør det mulig for barnet ditt å rydde og holde orden i rommet helt på egen hånd. Å oppmuntre rydding og gjøre det til en naturlig del av ditt barns hverdaglige rutine kommer til å gjøre alle i hjemmet litt gladere. Om barnet ditt ikke bretter klærne sine eller sorterer leketøyene sine etter din smak, så kan man enkelt stenge skapdørene eller stenge skuffene."

Hva skal vi ha i hyllene våre?

"På de øvre hyllene synes jeg man kan ha litt av de finere leketøyene og sånt som er ømfintlig, som dåpsgaver, pene" teddybjørner eller lignende. På de øverste hyllene, der alting er synlig, er fargekoordinering et triks for å gi rommet et roligere inntrykk.

Om du legger til hylleplater i metall til hyllekombinasjonen din, så kan du utnytte de smarte assesoarene fra String. Jeg tipser alltid om å montere en stang, for å kunne henge opp de fineste plaggene eller barnets dukkeklær.

Om det finnes plass til å bygge et større hylleoppsett, vil jeg nok en gang understryke fargekombinering med små grupperinger, tenk deg stilleben. Når du skaper små stilleben, glem ikke å ha litt mellomrom mellom dem, for å unnvike at hyllen ser rotete eller massiv ut.

Når du begynner å bli klar med stylingen er tipset mitt å ta noen skritt tilbake og myse (japp, myse), for å kunne avgjøre om fordelingen av farger og gjenstander er i balanse. Du vil for eksempel ikke at alle fargeglade og høye gjenstander havner på den ene siden."

Hvorfor velger du å innrede med String®?

"Ettersom Stringhyllen er så fleksibel og kan vokse i samme takt som barnet og barnets oppbevaringsbehov. Ved å legge til en gavl og noen hylleplater har du løst problemet. Om du for eksempel har en skrivebordskive i hyllesystemet, kan den enkelt høyes i takt med at barnet vokser, eller så legger du til enda en skrivebordskive og lar et mindre søsken ta over den andre. Å skape et kreativt og inspirerende miljø for både deg og barnet ditt er superenkelt, når man innreder med String.

Om du har plass til det, er det en fin detalje å henge en String® Pocket som et slags komplement til den større hyllekombinasjonen. Det binder sammen rommet på en fin måte. Plassér den over sengen eller som del av en kreativ tegne- og skrivehjørne."

Ta del av flere innredningstips!

Guide

Perfect Storage - Work at home

Sitter du hjemme og jobber? Glem ikke at et godt arbeidsmiljø fremmer både energi og motivasjon. Energityver som rotete skrivebord, overfulle skap og skuffer vil vi være foruten. Høsten 2021 får vi orden på hjemmekontorene. La oss på Rum21 hjelpe til!

InneholdPopulære kategorier