Nyheter
Belysning

Oljet tre

Møbler og interiør som er oljet har høy holdbarhet og tåler fuktighet og flekker godt. Hvis du tar riktig vare på et kvalitetsmøbel fra Rum21, kan det overleve flere generasjoner.
Lakkert treVoxet treOljet treSåpebehandlet tre

Råd for vedlikehold av oljet tre

Bordflater som er utsatt for sterk belastning bør oljes før de brukes første gang, siden vi anbefaler å olje møblene omtrent to til tre ganger i året. For å unngå sprekker, bør undersiden av bordplaten også oljes. Skjærebrett og kjøkkenbenker er oljet med naturlig olje fra Leather Master Scandinavia, bruk gjerne en svamp som verktøy. Hvit treolje passer til de fleste oljede møbler, og for at utemøblene dine skal vare sesong etter sesong, anbefales Chinese Wood Oil. Les nøye på emballasjen hvordan du bruker oljen på den beste måten for å gi møbler og produkter en beskyttende finish.

Rengjøring

Oljede tremøbler rengjøres for daglig bruk med fuktig og tørr klut. Hvis møblene er noen år gamle og begynner å se kjedelige ut, kan det være på tide å pusse forsiktig og deretter olje dem på nytt. Bruk et fint slipepapir og slip i retning av trefibrene.

Belysning Møbler Julen Innredning Tekstil Tepper Servering Barn Hagemøbler Nyheter null Cyber Week 2023 Inspirasjon Varemerker Designere Gavekort null null Kundeservice Om Rum21 Kundeservice null