Nyheter
Belysning

Slow interior

I samarbeid med våre mest bærekraftige varemerker har vi laget en portal med våre mest bærekraftige varemerker slik at du som kunde kan gjøre en veloverveid designinvestering. Når du handler her, vet du at du har valgt et produkt fra et varemerke som har en uttalt bærekraftstrategi.

Artek

Oktober - Bærekraftig måned

I en verden der bevissthet om miljøpåvirkning og bærekraft stadig blir viktigere, har Rum21.no bestemt seg for å fremheve noen av de mest bærekraftige merkene. Oktober har vært en "bærekraftig måned" i flere år og vi er stolte av å tilby produkter fra blant annet merker som String, Maze, Mater, FDB Möbler og Maze Interior, som har satt miljø i fokus.

String: Tidløs funksjonalitet i fokus

String er kjent for sin tidløse og funksjonelle design. Hyllesystemet deres er et ikon innen innredningsverden og det er ikke bare stilen som imponerer, men også bærekraften. String setter stort fokus på å minimere sin miljøpåvirkning ved å benytte bærekraftige materialer og produksjonsmetoder.

Mater: Naturlig skjønnhet i design

Mater er et varemerke som strever etter å forene naturlig skjønnhet med moderne design. Deres møbler og innredningsprodukter er produsert med respekt for miljøet og samfunnet. Ved å benytte bærekraftige materialer og støtte håndverkstradisjoner over hele verden, er Mater et forbilde når det gjelder bærekraft.

FDB Möbler: Klassisk design med en moderne tvist

FDB Möbler har en lang historie av å produsere klassisk dansk design med en moderne twist. Møblene deres er ikke bare vakre, men også bærekraftige. Ved å benytte nøye utvalgte materialer og ha en bevissthet om ressursutnyttelse har de skapt tidløse møbler med minimal miljøpåvirkning.

Maze Interior: Design med omtanke

Maze er et varemerke som ble grunnlagt med bærekraft som grunnprinsipp. Maze Interior tilbyr smarte og stilrene innredningsløsninger med omtanke for miljøet. Deres produkter er produsert i Sverige med en tydelig bærekraftprofil. Fra hyller til kroker og oppbevaringssystemer, er Maze Interior et valg som kombinerer form og funksjon med bærekraft.

Vi er stolte av å kunne tilby disse merkene på Rum21.se og gjøre oktober til "Bærekraftig måned". Ved å velge produkter fra disse merkene kan du ikke bare forskjønne hjemmet ditt, men også ta et bevisst valg for et bedre miljø. Sammen kan vi gjøre en forskjell og vise at bærekraftig design er både vakkert og meningsfullt.

Belysning Møbler Innredning Tekstil Tepper Servering Barn Utemøbler Nyheter null Inspirasjon Varemerker Designere Gavekort null null Kundeservice Om Rum21 Kundeservice null