Nyheter
Belysning

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

Stilrene gaver fra String

Tekst: Redaksjonen
Foto: String

Når det kommer til gaver fra svenske String er Pocket-og Museum-serien er to fantastiske valg for den stilbevisste som elsker å kombinere form og funksjon.

String er verdenskjent for sitt ikoniske hyllesystem av Nils Strinning som har blitt et symbol på svensk stil og funksjonalitet. Men varemerket tilbyr også mange mindre produkter som er perfekte gaver for den designbevisste. To av favorittene våre er Pocket- og Museum-serien, som består av elegante vegghyller, praktiske sidebord og vakre lysestaker. De unike seriene tilbyr stilren og funksjonell design som kan berike hjemmet ditt på en enkel måte.

POCKET-SERIEN av Nils "Nisse" Strinning

Pocket ble designet av Nisse Strinning i 2005 og det ble hans siste verk i løpet av sin over femti år lange karriere. I motsetning til hyllesystemet kommer Pocket som en komplett hylle. En Pocket-hylle består av to veggmonterte gavler og tre hyller i en praktisk størrelse - 50 x 60 x 15 cm. På starten av 2020 ble den første tolkningen av String Pocket lansert, designet av Anna von Schewen og Björn Dahlström. De beholdt kjerneelementene i designet, men denne gangen i et helt nytt materiale - metall. I dag finnes Pocket-hyllen i mange ulike farge- og materialvalg og den er en elsket del av String-sortimentet.

MUSEUM-SERIEN av TAF Studio

I forbindelse med gjenåpningen av Nationalmuseum i Stockholm høsten 2018 fikk TAF Studio i oppdrag å skape en del av interiøret. Et av bidragene deres var den elegante vegghyllen Museum NM&.045 for String. Den slanke og holdbare hyllen ble brukt til å vise frem skulpturer, bustehoder og andre mindre gjenstander fra museets samlinger. Men det tidløse designet gjør den like egnet for bruk hjemme som i en kunstutstilling. Den tilbyr en stilren plass til å vise frem og organisere favorittingene dine, enten det er kunstverk eller personlige gjenstander. Siden lanseringen i 2018 har String utviklet Museum til en serie som nå inkluderer et hev- og senkbart sidebord og en lysestake. Hele serien finnes i en stilren nøytral fargepalett, men den har også noen utvalgte modeller i oransje.

Mer inspirasjon

Guide, Reportasje

Style din Stringhylle

Vi har satt sammen en guide til hvordan du kan style din Stringhylle og Pockethylle på kjøkkenet, stuen, kontoret og soverommet med bærbare lamper og innredning fra blant annet &Tradition, Ferm Living, HAY, Louis Poulsen, New Works, Skultuna og mange flere.