Nyheter
Møbler

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

Udiso StudioUdiso Studio
Udiso Studio er et svensk designstudio som ble grunnlagt av Sigge Billgren i Stockholm. Billgrens visjon for Udiso Studio er et hjemsted for tidløst håndverk som er inspirert av Sveriges storhetstid på 1920- og 30-tallet. En tid da håndverket ikke tok noen snarveier for å oppnå det man ønsket. Produktene er inspirert av de myke kurvene langs Sveriges skjærgårdskyst, der alt har en naturlig og ekte bevegelse.
Viser 3 produkter
Light Oak
Stål
Udiso StudioBestillingsvare
Ny!
Udiso Glassunderlag no.1 6-pk, Rustfritt Stål
1 641 kr

InneholdInspirert av naturens myke former

Udiso Studio er Sigge Billgrens visjon om tidløst håndverk med svensk ånd som er inspirert av Sveriges storhetstid på 1920- og 30-tallet. Det var en tid da håndverket ikke tok noen snarveier for å oppnå det man ønsket. Med stolthet og presisjon ble det skapt mesterverk som ikke bare oppfylte funksjonelle behov, men også utstrålte en estetisk skjønnhet.I

løpet av denne epoken ble det lagt stor vekt på kvalitet og detaljer. Det var ingen kompromisser når det gjaldt å skape noe unikt og holdbart. Det var en tid da håndverkere la sin sjel i hvert verk og resultatet var ikke bare et produkt, men en historie om lidenskap og dedikasjon.

Innoituksena luonnon pehmeät kaarteet

Formen av Udiso Studio er inspirert av de myke kurvene langs kystlinjen i Sveriges skjærgård, der alt har en naturlig og genuin flyt. Som steiner og skjell som skylles opp fra havet, er ingen like mønstre, selv om de se like ut ved første øyekast. Men ved nærmere undersøkelse oppdager man at de er ulike, hver med sin egen lille gnist av individualitet.

Det er harmonien mellom naturens former og variasjonen i dens skapninger som inspirerer Udiso Studio i arbeidet deres. De streber etter å inkorporere denne naturlige skjønnheten og unikheten i hvert eneste prosjekt de tar på seg. Ved å la naturens eleganse påvirke designet deres, skaper de verk som utstråler en tidløs sjarm og bærer med seg en følelse av autentisitet.

På denne måten hyller ikke Udiso Studio bare fortiden og håndverkets ære, men også naturens enestående skjønnhet og de små, unike nyansene som gjør hvert eneste verk spesielt.

Møbler Belysning Innredning Servering Tepper Tekstil Barn Hagemøbler Nyheter null Inspirasjon Varemerker Designere Gavekort Gift Guide null Outdoor Season null Kundeservice Om Rum21 Kundeservice null